.

Ons orkest heeft op dit moment bezetting op de volgende instrumenten: dwarsfluit, piccolo, hobo, fagot, klarinet, basklarinet, altsaxofoon, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon, trompet, hoorn, trombone, bastrombone, euphonium, basgitaar, elektrische gitaar en slagwerk/drums. In alle instrument secties kunnen we nog muzikanten plaatsen.

We repeteren iedere donderdag van 20:00-22:00 uur in het PostNL gebouw Chroomstraat 5, 2544 EX Den Haag

Workshop zondag 11 September 2022.
Na de zeer geslaagde workshop van 3 april j.l. heeft de Koninklijke Haagse Harmonie opnieuw een workshop georganiseerd voor de hout-  en koperblazers.
De docenten Annette Schenk (klarinettist en saxofonist), voor de houtsectie en Matthijs Valkenwoud ( trompettist en dirigent), voor de kopersectie, hebben aandacht besteed aan specifieke aspecten van het spelen in orkest verband.
Ook geïnteresseerden van buiten de vereniging zijn welkom.
De workshop is van 11.00 uur tot 15.00 uur met een gratis lunch.
Inloop en ontvangst met koffie vanaf 10.30 uur.
Aan de workshop zijn geen kosten  verbonden.
Locatie : Gebouw van PostNL,  Chroomstraat 5, Den Haag.
Voor nadere informatie en aanmelding :  bel met Co Munneke (0683043153)

Lid worden

Nieuwe muzikanten zijn van harte welkom bij de Koninklijke Haagse Harmonie. Je kunt bij een repetitie komen luisteren of vrijblijvend een paar keer met ons meespelen. Of iemand direct kan meedoen in het orkest, is afhankelijk van orkestervaring en/of gevolgde muzieklessen, dit in overleg met dirigent en bestuur te bepalen. Muzikanten met minder orkestervaring kunnen beginnen in het OpstapOrkest.

Meer informatie?

Co Munneke 0174 – 622959 of 06 – 83043153

Sonja Latenstein  06 – 44890735

of stuur een email naar:  koninklijkehaagseharmonie@gmail.com.

groepsfoto Jaarconcert 2018

OpstapOrkest

Wie nog vrij kort muziekles heeft of lang niet gemusiceerd heeft kan ervaring opdoen met samenspel in het OpstapOrkest. Met ervaren muzikanten oefenen we in klein orkestverband.

De bedoeling is natuurlijk om na verloop van tijd door te stromen naar het harmonieorkest. Uitgangspunt is dat Opstapmuzikanten voldoende technische beheersing van hun instrument hebben om mee te kunnen spelen.

Het OpstapOrkest speelt elke donderdagavond van 19.15 tot 19.45 uur voorafgaand aan de repetitie van het KHH Orkest

Geen Instrument?
Wil je meespelen, maar heb je geen eigen instrument? Geen probleem! We hebben een groot aantal instrumenten in ons bezit, zodat je bijna altijd één van die instrumenten in bruikleen kunt krijgen. Voor meer informatie neem contact op met Co Munneke of Sonja Latenstein.

Donateurs

De Koninklijke Haagse Harmonie ziet u graag als bezoeker van onze concerten. Maar ook financiële ondersteuning is van harte welkom. Uw eenmalige of periodieke donatie kunt u storten op: NL43 INGB 0000 0474 55 t.n.v. penningmeester Koninklijke Haagse Harmonie, Zoetermeer.