Koninklijke Haagse Harmonie

OpstapOrkest van de Koninklijke Haagse Harmonie

Wie op een blaasinstrument muziekles heeft en ervaring wil opdoen met samenspel kan terecht bij het OpstapOrkest. Samen met ervaren muzikanten en onder professionele leiding wordt spelen in orkestverband beoefend. De bedoeling is natuurlijk om na verloop van tijd door te stromen naar het harmonieorkest.De eerste drie maanden bij het OpstapOrkest zijn gratis, daarna is de bijdrage € 5,= per maand. Het OpstapOrkest speelt elke donderdagavond voorafgaand aan de repetitie van de harmonie.

De Koninklijke Haagse Harmonie biedt zo een mogelijkheid voor muziekleerlingen om snel ervaring op te doen met het spelen in een orkest. Ook voor muzikanten die na jaren weer willen gaan spelen, kan het OpstapOrkest een verkenning zijn op weg naar het harmonieorkest. Uitgangspunt is dat de leerlingen voldoende technische beheersing van het instrument hebben om mee te kunnen spelen. Alle blaasinstrumenten zijn welkom en ook slagwerk en contrabas.Het OpstapOrkest staat onder leiding van een professionele dirigent en heeft een interessant repertoire. Voor wie lid wordt van de Harmonie zijn er kwalitatief hoogwaardige instrumenten die in bruikleen kunnen worden gegeven.

Het OpstapOrkest speelt elke donderdagavond van 19.15 tot 19.45 uur in het sorteergebouw van PostNL, Chroomstraat 5, 2544 EX  Den Haag.

Na afloop kunnen de repetities van de Harmonie worden bijgewoond.

 

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Co Munneke 0683043153 of met Ank Westerink 0653809780 of stuur een e-mail naar koninklijkehaagseharmonie@gmail.com

 

 

OpstapOrkest Koninklijke Haagse Harmonie