.

Welkom op de site van de Koninklijke Haagse Harmonie

Vanwege het corona-virus zijn er momenteel geen repetities en concerten. Voor hervatting van de activiteiten volgt de vereniging de algemene richtlijnen van de overheid.

Ons orkest telt ongeveer 35 muzikanten en we spelen blaasmuziek in verschillende stijlen. Naast het gebruikelijke harmonierepertoire spelen we lichte muziek, zoals pop, rock en jazz, daarbij ondersteund door enkele in een harmonieorkest niet gebruikelijke instrumenten als gitaar, basgitaar, piano, accordeon en zang.

De muzikale leiding is in handen van Matthijs Valkenwoud. Behalve dirigent van verschillende orkesten is hij ook uitvoerend musicus, onder andere regelmatig bij Het Promenade Orkest.Met Matthijs heeft de Koninklijke Haagse Harmonie in de afgelopen jaren enkele geslaagde projecten uitgevoerd, zoals het begeleiden van een koor en van professionele solisten.

Bij de Koninklijke Haagse Harmonie is jong en oud welkom. Ook expats weten ons te vinden: er zijn leden uit Spanje, Frankrijk en Zwitserland. Ons orkest repeteert wekelijks en per jaar geven we ongeveer zeven concerten, waaronder een eigen jaarconcert. Plezier beleven aan het samen muziek maken, daar gaat het ons om.

Jaarconcert 2019