De Koninklijke Haagse Harmonie is een orkest dat wekelijks repeteert en zo'n 10 keer per jaar optreedt, in onder andere verzorgingstehuizen, winkelcentra en op muziekfestivals in Den Haag.

Plezier beleven aan het samen muziek maken is een belangrijke doelstelling.

Heb je zin om samen met anderen muziek te maken, van Strauss tot de Lion King tot Queen en Coldplay? Heb je in het verleden een blaasinstrument gespeeld en wil je  het weer oppakken? Of misschien wil je het voor het eerst uitproberen? Jong en oud, beginnend en gevorderd, iedereen is van harte welkom bij de Koninklijke Haagse Harmonie!

Ook voor expats blijkt de Koninklijke Haagse Harmonie interessant te zijn. We hebben leden afkomstig uit Spanje, Frankrijk en Zwitserland.

Vind je de stap naar het A-orkest nog wat te groot, speel dan mee in het OpstapOrkest.

Het repertoire wordt samengesteld door een uit leden bestaande muziekcommissie en de dirigent. Met wensen van de leden wordt zeer nadrukkelijk rekening gehouden.

Geen eigen instrument ? Voor leden zijn gratis kwalitatief hoogwaardige instrumenten beschikbaar.

Interesse om meer informatie te krijgen ? Bel of mail ons.

Je bent uiteraard ook van harte welkom op onze repetitieavonden om te luisteren en de sfeer te proeven. We repeteren iedere donderdag van 20.00 -22.00 uur in het Post NL gebouw aan de Chroomstraat 5 in Den Haag.

Het OpstapOrkest speelt van 19.15 - 19.45 uur, ook in het Post NL Gebouw.

Contact :

Co Munneke: 0174-622959  of 0683043153