De Koninklijke Haagse Harmonie is een gezellig orkest dat wekelijks repeteert en zo'n 10 keer per jaar optreedt, in onder andere verzorgingstehuizen en op muziekfestivals in Den Haag.

Heb je zin om samen met anderen muziek te maken, van Strauss tot de Lion King tot Queen? Heb je in het verleden een blaasinstrument gespeeld en wil je  het weer oppakken? Of misschien wil je het voor het eerst uitproberen? Jong en oud, beginnend en gevorderd, iedereen is van harte welkom bij de Koninklijke Haagse Harmonie! Leden hebben de mogelijkheid gratis een instrument te lenen.

Interesse om een keer vrijblijvend een repetitie bij te wonen en de sfeer te proeven? Bel of e-mail ons voor meer informatie! Je bent ook van harte welkom tijdens onze repetitieavond. We repeteren iedere donderdag van 20.00 -22.00 uur in het Post NL gebouw aan de Chroomstraat 5 in Den Haag.

Informatie: Co 0174-622959  of Wil 070-3659549 / e-mail koninklijkehaagseharmonie@gmail.com

Bestuur Koninklijke Haagse Harmonie orkest

Co Munneke, voorzitter